Pentru comenzi telefonice: 0732.577.918

  • CONTUL MEU

Magazin AGRO NORD
Cautare
Menu

Confidentialitate

Informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când se utilizează site-ul agronord.ro

Agronord sau AGRONORD INVESTIMPE SRL colectează și prelucrează date cu caracter personal atunci când vă înregistrați cu un cont pe site-ul nostru, agronord.ro în conformitate cu dispozițiile Regulamentului U.E. 679/2016.

Datele pe care le colectăm sunt stocate în baza noastră de date privată și securizată.

Accesul la datele dumneavoastră este făcut strict numai de către compania noastră.

Se pot transmite datele dvs. către furnizorii de servicii de curierat în vederea livrării comenzilor plasate pe site-ul nostru.

De asemenea colectăm și prelucrăm date cu caracter personal în scopuri publicitare, concursuri sau campanii.

Nu transferăm sub nici o formă datele colectate către alti terți fără acordul dumneavoastră explicit și nu facem aceste date publice.


Datele pe care le stocăm, prelucrăm și modul în care sunt folosite:

- Numele și prenumele ( pentru a vă putea identifica )

- Numărul de telefon ( pentru a vă contacta în vederea confirmării comenzii, pentru a vă putea oferi detalii cu privire la comandă, pentru a vă putea contacta în momentul în care comanda este completă sau aceasta este în curs de expediere către dvs. )

- Adresa de email ( pentru a vă putea trimite informații suplimentare despre comanda dvs și ca o alternativă în caz că nu reușim să vă găsim la numărul de telefon specificat. )

- Adresa de livrare ( pentru a vă putea livra produsele comandate )

Pentru modul și scopul în care partenerii noștri de curierat folosesc datele dvs. se va aplica termenii și condițiile partenerilor.

Durata stocării - Datele dvs. sunt stocate în baza noastră timp de 5 ani de la prima facturare sau până când ne solicitați ștergerea datelor.


Drepturile dumneavoastră


Aveți dreptul:

- De a solicita ștergerea parțială sau completă sau modificarea a tuturor datelor stocate în orice moment, în contul dvs. de client, la numărul de telefon 0771612260 sau prin email la office@agronord.ro

- De a primi datele pe care le-ați furnizat într-un mod structurat, în orice moment.

În contul dvs. de client se pot vedea, șterge și modifica oricând datele furnizate.

Pentru a putea onora comanda dvs. online, telefonic sau prin email este necesar să ne furnizați toate datele specificate mai sus.

Colectarea datelor în momentul deschiderii site-ului utbshop.ro

Folosim doar informațiile acceptate prin intermediul browserului pe care îl folosiți pentru date de statistică și îmbunătațirea site-ului.

Nu avem posibilitatea de a vă identifica folosind acest tip de informație. În cea mai mare parte a folosirii site-ului folosim datele dvs. strict pentru posibilitatea de a onora o comandă.

Pentru a crea un cont de client pe site, este necesar să fiți de acord cu acești termeni.

Ne puteți contacta oricând, în timpul programului de lucru pentru detalii suplimentare sau neclarități asupra acestor termeni.


Pentru ajutor ne puteti suna la 0732.577.918