Produse

Piese utilaje agricole


De ce sunt esențiale piese utilaje agricole de calitate de la AgroNord.ro

  Piese utilaje agricole sunt extrem de importante atunci când dorești ca utilajele dumneavoastră să funcționeze cu eficiență maximă. Spre deosebire de ființele umane, echipamentele agricole nu pot comunica, astfel că nu ne vor spune niciodată că ceva s-a stricat. Iar mediul lor de lucru le predispune la defecțiuni. Întreținerea adecvată poate reduce semnificativ costul deprecierii, poate crește longevitatea echipamentului și poate reduce impactul asupra mediului. Dar de ce este atât de importantă întreținerea bună a mașinilor agricole?
  AgroNord.ro a selectat pentru dumneavoastră o scurtă listă de care să țineți seama în verificările periodice ale utilajelor agricole. Poate cel mai important dintre ele este întreținerea preventivă utilizând piese utilaje agricole. Mașinile agricole, la fel ca și echipamentele grele, necesită întreținere continuă pentru a le asigura siguranța și eficiența. Întreținerea preventivă regulată este esențială pentru a preveni defecțiunile mașinilor și echipamentelor și operare lor în siguranță, în special în timpul schimbării anotimpurilor.

  Pentru întreținerea eficientă a mașinilor agricole este important să studiați diagramelor de înregistrare a service-ului. Astfel identificați intervalele orare de întreținere ale utilajelor și urmăriți cu atenție respectarea lor. De asemenea, citiți cu atenție manualul de utilizare pentru a afla cum să preveniți apariția oricărei probleme. În acest fel veți avea sub control în orice moment necesarul de piese utilaje agricole necesar și veți putea să preveniți orice probleme. De exemplu, controlul pivotului central poate ajuta la identificarea problemelor înainte ca acestea să apară.
  De asemenea, vă poate ajuta să preveniți deficitul de resurse în timpul recoltării și să maximizați eficiența. Dacă nu puteți accesa un computer sau o aplicație de mobil, încercați să aveți cu dumneavoastră în permanență un carnețele unde să vă înregistrați observațiile. Îngrijirea mașinilor dvs. agricole va ajuta la prelungirea duratei de viață a pieselor sale și la reducerea probabilității unor restaurări sau reparații neașteptate.

Importanța folosirii de piese utilaje agricole, în special piese discuri agricole pentru o recoltă bună

  Piese utilaje agricole sunt cruciale pentru cultivare, iar dacă doriți să maximizați recolta este important să cunoașteți cerințele pentru discuri agricole precum și concavitatea acestora. Există trei tipuri de bază de piese discuri agricole: concave, offset și offset-concave. Un disc concav poate slăbi solul, în timp ce un disc convex îl ridică. O recoltă bună începe cu alegerea discurilor potrivite, iar asta înseamnă să le alegeți corect în funcție de nevoile agricole. Deoarece necesită mai puțini cai putere pentru a rula, discurile agricole sunt adesea alegerea preferată a fermierilor, putând fi atașate multor utilaje.
  Dar asta nu înseamnă că sunt perfecte pentru fiecare fermier. Aceste discuri pot produce un câmp prea afânat sau prea dur. Ca parte a managementului fermei, lucrarea solului este un pas important în îngrijirea solului. Lucrarea adecvată a solului vă va permite să controlați dezvoltarea buruienile și să oferiți o masă adecvată pentru însămânțarea semințelor.

  Nivelarea solului, încorporarea gunoiului de grajd și ajutorul încălzirii solului sunt realizate prin discuire. De aceea este important să ne asigurăm că apelăm la piese discuri agricole de calitate. Datorită acestor beneficii, cultivatoarele cu discuri necesită de obicei mai mulți cai putere pe suprafață cultivată. Trebuie să țineți cont de faptul că este esențial să luați în considerare și conținutul de umiditate al solului. Pentru a asigura o recoltă bună, fermierii ar trebui să ruleze cultivatoarele cu discuri în rotație cu alte unelte de prelucrare a solului mai adânci.
  Grapele agricole cu discuri sunt de mai multe tipuri și au diferite utilizări. Unele sunt folosite pentru terenuri mari, în timp ce altele sunt folosite pentru parcele mai mici. Lățimea acestor grape cu discuri poate varia. Discurile de pe aceste mașini sparg pământul într-o singură direcție, lăsând creste și brazde, fiind adesea folosite pe suprafețe mari, cu teren neted.

Pentru pregătirea terenului în agricultură aveți nevoie de piese freza agricola

  Piese freza agricola sunt deosebit de importante pentru agricultorii ce folosesc frezele de prelucrare a solului. Acestea sunt de fapt o varietate de mașini grele utilizate în agricultură. Prelucrarea corespunzătoare a solului poate îngropa, de asemenea, semințele de suprafață, la adâncimea optimă în sol. Frezele de prelucrare a solului sunt mașini agricole care rotesc și taie solul în două direcții diferite simultan. Cresta creează un strat de sol cu ​​creste plasate alternativ care acționează ca medii de plantare.
  Se folosește și la pregătirea finală a terenului după lucrarea primară și secundară a solului. Această mașină poate sparge pietrele mici și pungile de aer care pot exista în sol pentru a facilita pregătirea patului de semințe. De asemenea, creează căi de acces pentru mersul pe jos și limite de câmp. Aceste instrumente pot fi flexibile sau rigide și variază în funcție de presiunea pe care o exercită, este importantă alegerea corectă!

  Practicile de prelucrare a solului ajută la controlul dăunătorilor și a bolilor culturilor. Pregătirea terenului include toate operațiunile necesare pentru modificarea solului pentru o anumită cultură. Aceste lucrări costă aproximativ 30% din totalul investit. Metodele tradiționale de pregătire a agriculturii includ aratul și amestecarea solului, care este folosit pentru a-l desface și pentru a-l pregăti pentru plantare. Dar pe lângă metodele mecanizate, care includ piese freza agricola, avem și alternativa prelucrării manuale a solului.
  Metodele manuale de prelucrare a solului necesită cazmale, sape sau și greble, iar o alternativă este și folosirea animalelor de tracțiune, cu pluguri și grape. Lucrările mecanizate ale solului a fost dezvoltate pentru a produce rezultate mai consistente și pentru a imita efectele calamităților și perturbărilor naturale. În mod evident, randamentul oferit de prelucrarea manuală a solului sau cea oferită de animale de tracțiune nu ating decât o fracțiune din cel oferit de utilajele agricole.

piese utilaje agricole
piese discuri agricole
piese freza agricola

Parteneri

whatsapp
Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie