Produse

Tractoare KONIG TRAKTOREN

8%
Tractor agricol Konig Traktoren 354 35 CP 4x4 cu semicabina

Tractor agricol Konig Traktoren 354 35 CP 4x4 cu semicabina

48,500.00 lei
52,900.00 lei

Motor diesel cu injecție directă, cu patru cilindri, cu un consum eficient și cuplu ridicat.Consolă ..

23%
Tractor Konig Traktoren DW 244T 25 CP 4x4

Tractor Konig Traktoren DW 244T 25 CP 4x4

37,700.00 lei
49,000.00 lei

Tractorul este un vehicul special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de tracțiune (cuplu) la..

Indisponibil
5%
Tractor Konig Traktoren 604 60 CP 4x4 cu cabină

Tractor Konig Traktoren 604 60 CP 4x4 cu cabină

95,500.00 lei
100,800.00 lei

Tractorul este un vehicul special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de tracțiune (cuplu) la..

Indisponibil
Tractor Konig Traktoren 60 CP H 4 x 4 fără cabină DH88

Tractor Konig Traktoren 60 CP H 4 x 4 fără cabină DH88

65,900.00 lei

Tractor Konig Traktoren 60 CP H 4 x 4 fără cabină DH88 Specificații tehnice: Brand :  Han..

Indisponibil
5%
Tractor Konig Traktoren 504 50 CP 4x4 cu cabină

Tractor Konig Traktoren 504 50 CP 4x4 cu cabină

87,350.00 lei
92,085.00 lei

Tractorul este un vehicul special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de tracțiune (cuplu) la..

Indisponibil
16%
Tractor Konig Traktoren 504 50 CP 4x4 cu cabină

Tractor Konig Traktoren 504 50 CP 4x4 cu cabină

64,500.00 lei
76,950.00 lei

Tractorul este un vehicul special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de tracțiune (cuplu) la..

Indisponibil
5%
Tractor agricol Konig Traktoren 504 50 CP 4x4 cu cabina

Tractor agricol Konig Traktoren 504 50 CP 4x4 cu cabina

86,000.00 lei
90,650.00 lei

Tractorul este un vehicul special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de tracțiune (cuplu) la..

Indisponibil
21%
Tractor agricol Konig Traktoren  244 25 CP 4x4 cu semicabină

Tractor agricol Konig Traktoren 244 25 CP 4x4 cu semicabină

39,900.00 lei
51,000.00 lei

Tractorul este un vehicul special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de tracţiune (cuplu) la..

Indisponibil

Piese tractoare konig și importanța schimbării lor în timp

   Piese tractoare konig de la AgroNord.ro sunt reperele potrivite pentru cei care au înțeles că un utilaj necesită o întreținere periodică pentru a fi productiv. Pentru a alege piesa potrivită trebuie să înțelegeți principiul de funcționare și utilitatea fiecărui reper în sistem. Spre exemplu, funcționarea corectă a prizei de putere depinde de raportul de transmisie corect. Pentru a se genera cuplu, viteza de intrare la priza de putere trebuie să fie suficient de mare.
  De asemenea, adâncimea plasei este foarte importantă pentru o funcționare corectă a acestor Piese tractoare konig. Există o toleranță între suprafețele fără contact ale angrenajelor, care trebuie să fie suficient de mare pentru compensarea expansiunii generate de căldură pe timpul funcționării. În același timp, reperele prizei de putere sunt de multe ori destul de vag reprezentate, pentru a fi siguri că le alegeți pe cele potrivite vă recomandăm o verificare detaliată în fișele tehnice ale tractorului, înainte de lansarea comenzii.

  Un alt element vital atunci când discutăm despre piese tractor este reprezentat de curelele de transmisie. Acestea asigură interconectarea elementelor aflate în mișcare, iar ruperea unei astfel de curele poate afecta alternatorul, pompele hidraulice, lamele de tăiere sau chiar distribuție cuplului motor. De aceea este vital ca aceste componente să fie inspectate în mod regulat iar schimbarea lor să nu depășească intervalul recomandat de producător.
  Ca măsură suplimentară de siguranță este idee foarte bun să aveți în stoc un număr de curele de schimb, mare lor majoritate se pot schimba destul de ușor de către operatorul utilajului, nefiind necesară intervenția unui mecanic super specializat. Se poate determina foarte ușor dacă cureaua de transmisie a îmbătrânit în urma unei inspecții vizuale. Căutați pe partea cu nervuri și verificați dacă materialul are continuitate. În cazul în care remarcați că mici bucăți lipsesc sau sunt prezente striuri transversale schimbați de urgență cureaua.

Sunt fiabile aceste piese tractoare konig?

   Piese tractoare konig sunt proiectate să reziste la condiții grele de exploatare. Un tractor este departe de a fi un bibelou, el trebuie să suporte sarcini mari și să facă față în mod curent drumurilor grele. De aceea este important să acordăm atenția cuvenită întreținerii sale, apelând la un magazin piese tractoare specializat și oferindu-i revizii tehnice în intervalele recomandate de producător. Schimbarea regulată a uleiului de motor, folosind doar indicativul recomandat de producător, este și ea vitală pentru funcționarea în parametrii optimi ai motorului utilajului.
  La fel de importantă este și schimbarea filtrelor, indiferent că discutăm despre cel de motorină sau filtrele de praf. După cum spuneam, tractorul are obiceiul să meargă destul de des pe drumuri pline de praf iar acest lucru se va vedea cu prisosință în aceste filtre. Acestea sunt măsuri elementare ce vor duce la funcționarea în parametrii optimi ai motorului pentru multă vreme.

  Iar dacă aveți norocul să aveți un tractor Konig în parcul dumneavoastră auto, sfatul nostru nu poate fi decât unul singur: folosiți pentru schimburi piese tractoare konig! Este notorie deja fiabilitatea lor și cu siguranță veți beneficia de ele pentru mult timp. Întreținerea corespunzătoare, la timp și cu piesele de schimb potrivite, poate reprezenta cea mai importantă economie. Recondiționare motorului este probabil cel mai mare cost de reparație al unui tractor.
  Dar acesta poate fi evitat cu ușurință prin efectuarea la timp a reviziilor, folosind uleiuri și filtre de calitate. O inspecție periodică a curelelor vă poate scuti de multe bătăi de cap. Iar la acest capitol avem un mic secret: o curea uzată va emite niște zgomote tipice, un soi de ciripit. Cel mai probabil este să își facă simțită prezența la începutul sezonului ploios. Sfatul nostru este ca atunci când auziți acest zgomot să schimbați urgent cureaua.

Agronord.ro, un magazin piese tractoare mereu aproape de clienții săi!

   Magazin piese tractoare cu experiență pe piața românească, AgroNord.ro și-a asumat comercializarea tractoarelor și a pieselor de schimb Konig din dorința de a oferii clienților oportunitatea de a lucra cu unul din cei mai importanți producători din domeniul producției de tractoare agricole. Fiind unul dintre cei mai importanți producători de piese pentru tractoare, Konig se remarcă printre concurenții săi prin furnizarea de valoare și servicii excepționale.
  Cu piese tractor la un preț corect, de o calitate remarcabila, Konig este gata să satisfacă cele mai exigenți clienți ce au o afacere în domeniul agricol. Stocurile mari de piese de schimb asigură servirea promptă a clienților noștri, în vreme ce calitatea produselor oferite ne garantează faptul că aceștia se vor întoarce la noi mulțumiți. Dumneavoastră nu trebuie decât să înțelegeți că oferindu-i tractorului tratamentul corect, cu revizii regulate și piese de calitate, acesta vă va răsplătii muncind în folosul afacerii dumneavoastră.

  Cumpărând un tractor nou veți beneficia de garanția legală. De asemenea, cumpărând de la un magazin piese tractoare specializat reperele de care tractorul dumneavoastră are nevoie în perioada post-garanție veți beneficia de siguranța că acesta nu vă va lăsa la greu, în mijlocul lucrărilor agricole. Cumpărând inteligent veți avea mai mulți bani în buzunare iar utilajele dumneavoastră vor funcționa în parametrii optimi. În plus, în perioada de garanție a tractorului veți beneficia de piese tractor originale în cazul defectelor.
  Bineînțeles că garanția nu acoperă daunele suferite datorită neglijenței, dezastrelor naturale, coliziunilor sau a manipulării necorespunzătoare. Totuși, un procent neînsemnat de clienți s-au confruntat până în acest moment cu probleme conexe, dumneavoastră trebuie doar să va asigurați că aveți în siguranță documentele de garanție ale tractorului sau ale pieselor de schimb. De restul se ocupă specialiștii de la AgroNord.ro, un magazin piese tractoare ce este mereu aproape de clienții săi!

Garanție 24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice.

Adresă depozit: Roman, str. Ogoarelor, Nr 1, Județul Neamț

Ø Acum și în rate cu 0 % avans prin TBI Pay;

Ø Contact pt achiziție în rate: Mirela 0728238062;

Ø Condiții minime creditare:

· Salariat minim 3 luni vechime, venit minim 1200 de lei;

· Pensionar venit minim 900 de lei;

· Vârstă cuprinsă între 18-75 de ani la finalizarea contractului.

Se oferă documentația necesară pt decontare fonduri europene: Factură fiscală, Contract de vânzare - cumpărare, Certificat de garanție, Certificat de calitate și conformitate, Proces verbal de predare - primire, Proces verbal de punere în funcțiune, Proces verbal de recepție finală.

piese tractoare konig
piese tractor
magazin piese tractoare

Parteneri

whatsapp
Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie