Produse

Balotiera rotunda

Balotiera balot rotund Ø 80 x l 95 cm Konig Traktoren

24,000.00 lei

Marcă: Konig Traktoren Model: distf34  Descriere tehnică:Dimensiune balot: Ø80 x L95 cm; ..

Balotiera balot rotund Ø 120 x l 95 cm cu plasa, Konig Traktoren

30,500.00 lei

Marcă: Konig Trakton Model: disdt17Descriere tehnică:Dimensiuni balotieră:- distanța dinte roți: 20..

Balotiera balot rotund Ø 63 x l 93 cm Konig Traktoren

Balotiera balot rotund Ø 63 x l 93 cm Konig Traktoren

20,500.00 lei

Marca: Konig Traktoren Model: distf19 Descriere tehnică Dimensiuni balot: 630 x 930 mm; Randam..

Indisponibil
Balotiera balot rotund Ø 61 x l 70 cm Konig Traktoren

Balotiera balot rotund Ø 61 x l 70 cm Konig Traktoren

14,500.00 lei

Marca: Konig Traktoren Model: dista41 Descriere tehnică: Dimensiunea balotului: diamtru 61 × 70 c..

Indisponibil

Balotiera, riscuri si instructiuni de utilizare

Siguranta la locul de munca, pentru ca siguranta este cel mai important lucru la locul de munca trebuie sa stim cum functioneaza masinile. Utilizate in fermele de animale pentru a colecta furaje, paie, tulpini si legume pentru hrana animalelor.

Presa de balotat rotunda este o masina utilizata in fermele de animale pentru a recolta furaje, paie, tulpini si alte plante esentiale pentru hrana animalelor. Masina formeaza baloti cilindrici.

Balotiera rotunda consta dintr-un colector care transporta furajul in masina, unde un sistem mecanic formeaza balotul. Balotul continua sa creasca pana cand operatorul, prin intermediul unui indicator de pe masina vizibil din tractor (sau prin intermediul unui dispozitiv de avertizare acustica), stabileste ca este suficient de presat.

Datorita functiei sale, poate fi numita in mod obisnuit si presa de balotat rotunda. Presele de balotat rotunde sunt in esenta de doua tipuri:

  1. Camera variabila: acestea pot fi actionate cu curea, cu lant sau mixte. Balotii produsi sunt de tip presati puternic.
  2. Camera fixa: acestea pot fi actionate cu curea, cu lant sau mixte. Balotii produsi sunt presati mai moale.

Infasuratorul de baloti cilindrici este tractat de tractor si actionat de priza de putere. decolare de putere. Unele prese de balotat cu baloti rotunzi trebuie oprite manual pentru a declansa operatiunea de legare, in timp ce altele trebuie oprite automat. Dupa finalizarea legarii, descarcarea se efectueaza prin deschidere.

Comenzile de actionare a colectorului, de legare si de deschidere a haionului sunt in general asigurate de un sistem hidraulic un distribuitor hidraulic sau o telecomanda, amplasata in apropierea scaunului soferului. Comenzile de colectare, legare si deschidere a haionului sunt de obicei asigurate de un distribuitor hidraulic sau de o telecomanda situata in apropierea scaunului soferului, dar pot fi si automate sau electronice.

Principalele riscuri asociate cu utilizarea presei de balotat rotunde sunt legate de accesul la admisie si contactul cu colectorul; contactul cu catenarul; contactul cu elementele de transmisie a miscarii; operatiunile de intretinere in interiorul camerei de colectare, in timpul carora haionul se poate inchide accidental daca se rupe o componenta a sistemului hidraulic; prinderea, tragerea, infasurarea din cauza protectiei incomplete a arborelui cardanic. a arborelui cardanic.

Chiar si un utilaj stationar poate reprezenta un potential pericol daca punctele de sprijin si de blocare nu sunt adecvate: riscul este deplasarea accidentala a utilajului. Inainte de a utiliza balotiera, toate componentele de transmisie (scripeti, curele) trebuie protejate cu dispozitive de protectie care sa respecte cerintele.

De asemenea, este recomandabil ca masina sa fie echipata cu un dispozitiv de blocare mecanica – intr-o zona imediat accesibila – care sa fie introdus atunci cand usa este deschisa. Este important sa respectati toate indicatiile pictogramelor aplicate pe mecanismele masinii, precum si instructiunile furnizate in manualul de utilizare si intretinere.

Balotiera – Presa de balotat patrata

Ultima operatiune de prelucrare a fanului este recoltarea fanului, care se realizeaza cu ajutorul preselor de balotat rotunde sau patrate; Singura diferenta fundamentala intre aceste doua unelte este modul in care fanul este impachetat.

Presa de balotat cu baloti rotunzi consta intr-un colector numit „pick-up” care transporta fanul intr-o camera de compresie; masa din interior este rotita pe sine de sus in jos, in mod centrifugal, atunci cand greutatea ideala (care variaza intre 400 si 500 kg) si dimensiunea ideala (care poate varia de la un model la altul) au fost atinse, un computer de mana instalat in tractor va informa soferul despre formarea balotului, care va deschide usa din spate si va elibera balotul; o operatiune similara este cea a presei de balotat, care este in esenta de doua tipuri, o presa de balotat patrata care creeaza baloti de 30-40 kg, cunoscuta in mod obisnuit sub numele de baloti, si o presa de balotat mult mai mare, care creeaza baloti cu o greutate de aproximativ 5 chintale; in cazul terenurilor mici, cea care creeaza baloti mici este utilizata pe scara larga, deoarece este foarte usoara (2-3 chintale) si foarte usor de manevrat, permitand crearea de baloti potriviti in primul rand pentru agricultori.

Descriere generala

Masinile de recoltat baloti sunt utilaje, in general tractate si actionate de prizele de putere ale tractorului, concepute pentru recoltarea produselor de tulpina (furaje, paie etc.), balotiera (adica comprimarea, care poate fi mai mult sau mai putin mare in functie de tipul de utilizare si de destinatia furajului sau a paielor, precum si de gradul de umiditate), formarea si legarea balotilor.

In prezent, aceste masini sunt, de asemenea, echipate cu echipamente suplimentare pentru a inveli balotul cu nailon pentru a spori conservarea acestuia. Din punct de vedere mecanic, aceste masini constau dintr-un colector (colector de bobine), care transporta produsul intr-o camera de comprimare.

Cu ajutorul dispozitivelor de etansare, un sistem mecanic formeaza balotul. Un innodator de sfoara sau de sarma leaga apoi balotul, iar ejectarea balotului infasurat, in general pe sol, incheie ciclul masinii. 

Garanție 24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice.

Adresă depozit: Roman, str. Ogoarelor, Nr 1, Județul Neamț

Ø Acum și în rate cu 0 % avans prin TBI Pay;

Ø Contact pt achiziție în rate: Mirela 0728238062;

Ø Condiții minime creditare:

· Salariat minim 3 luni vechime, venit minim 1200 de lei;

· Pensionar venit minim 900 de lei;

· Vârstă cuprinsă între 18-75 de ani la finalizarea contractului.

Se oferă documentația necesară pt decontare fonduri europene: Factură fiscală, Contract de vânzare - cumpărare, Certificat de garanție, Certificat de calitate și conformitate, Proces verbal de predare - primire, Proces verbal de punere în funcțiune, Proces verbal de recepție finală.

                                                         

Parteneri

whatsapp
Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie