Despre noi

PREZENTAREA SOCIETATII

SC AGRONORD INVESTIMPEX SRL a fost înfiinţată în anul 2017 având sediul în comuna Ion Creanga, judeţul Neamt şi este înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Neamt , sub nr.J 27/1293/2017, avand CIF : RO 38617810.

SC AGRONORD INVESTIMPEX SRL

Pentru orice detalii contactati-ne
folosind datele de mai jos:

Roman

str. Ogoarelor, Nr 1, Județul Neamț

SC AGRONORD INVESTIMPEX SRL

Activitatea principala a societatii conform codului CAEN este -comert cu ridicata al masinilor agricole - cod CAEN 4661 , iar ca activitati secundare conform certificatului constatator :comert cu ridicata nespecializat, depozitari, manipulari,.

SC AGRONORD INVESTIMPEX SRL este o persoana juridica romana avand forma de societate cu raspundere limitata , fiind condusă şi administrată de către asociatul unic .

Politica firmei conţine anumite obiective, principalul obiectiv – cu privire la vanzarea utilajelor agricole – fiind acela de a deveni leader de piaţă în acest domeniu prin obţinerea unui standard superior de calitate în serviciile oferite clienţilor, dorinţa de a face din orice client un bun partener şi, prin îmbunătăţirea permanentă a parcului propriu de utilaje, cel mai numeros în acest moment, comparativ cu cele ale concurenţei .

Firma AGRONORD INVESTIMPEX a castigat respectul clientilor prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca ştim ca in vanzari timpul este un element foarte important, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie. De aceea avem contracte cu trei firme de curierat: DSC, SAMEDAY si CARGUS.

Cunoaşterea profundă a evoluţiei performanţelor economico-financiare ale firmei , al procesului formării lor şi mai ales reducerea riscului operaţional şi financiar , presupune o analiză economico – financiară permanentă şi temeinică. Astfel din bilantul aferent anului 2021(decembrie 2021), societatea apare cu o CA de 2.957.175,51 euro, cu 72.8% fata de anul precedent in care CA a fost de 1.711.285,3 euro. Ascensiunea CA se datoreaza cresterii vanzarilor de la un an la altul, vanzarile realizandu-se atat la punctul de lucru, cat si pe platformele emag, olx, si pe site-ul agronord.ro.

In continuare dorim sa alocam investitii semnificative pentru extinderea si modernizarea parcului de utilaje.

Coș de cumpărături
Scroll to Top